Jag har Märkt Dessa Örhängen Är Trend, och Nu Vill jag ha ett Par

Som Vad Slitage UK, vi strävar alltid efter att berätta om nästa stora trender i förväg. Det är därför vi skapat Micro-Trenden måndag, veckans varning för att låta dig veta objekt och styling tricks som plötsligt tar fart sammenligne sms lån nu.

Alla som varit i en high-street butik under de senaste månaderna vet att stora örhängen (lob-värk–inducerande typ) är att ha en stund. Men det är en nisch typ av örhänge som är inställd på att vara överallt för våren: Bold ’80-talet-inspirerade hjärta-formade uttalande örhängen. Allt detta är tack vare Alessandra Rich ‘ s Crystal Heart Örhängen Med Pärla Klipp (£190), som har faux pärlor och oversize-skuldra-bete kristall-hjärtan. Om de inte finns att köpa förrän till våren, vi har redan fått ögonen på dem. Ett antal av våra Instagram favoriter har redan fått sina händer på dessa örhängen och har varit styling dem i ett antal olika sätt. Medan vi vänta på vår chans att köpa dem, skrolla för att handla vår redigera av de bästa hjärtformade örhängen.

Caro Daur tog en djärv strategi för att accessorising genom att para ihop hennes örhängen med staplade halsband och en eyeglass kedja eller kredit online på pengaro.dk.